Wonen aan de Groene Loper fase 6 – 200 koop- en huurappartementen

Maastricht - Maastricht
Toekomstig aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 100m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

COMING SOON! FASE 6 DE GROENE LOPER

Ontdek de nieuwe ontwikkelingsfase aan de Groene Loper! Binnenkort worden hier circa 200 huur- en koopappartementen gerealiseerd, met een focus op comfort, duurzaamheid, en een groenere levensstijl. Het aanbod varieert met appartementen tussen de 50 en ruim 100 m2 aan woonruimte.

De duurzame woningen beloven niet alleen zeer lage energielasten, maar dragen ook bij aan een milieuvriendelijke levensstijl. Geniet van het gemak van een ondergrondse parkeergarage en ontspan in de groene binnentuin.

Gunstig gelegen op slechts 2 minuten lopen van het centraal station, biedt dit project snelle toegang tot overal waar je wilt zijn. Bovendien grenst het direct aan de Groene Loper, waardoor je een mooie balans vindt tussen groen en het stadse leven. Ontdek de perfecte locatie van jouw nieuwe woning!

Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief op www.wonenaandegroeneloper.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen aan de Groene Loper fase 6 – 200 koop- en huurappartementen
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maastricht.

Aanmelden