Hoolhoes Maastricht

Maastricht - Maastricht
Toekomstig aanbod

€ 275.000,- tot € 400.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
108 - 167m2
Kaveloppervlak
124 - 390m2
Inhoud
415 - 710m3

Over dit project

In voorbereiding
Tijdens de voorbereidingsfase worden het aantal belangstellenden geregistreerd. Het aantal geregistreerde belangstellenden voor deze woningtypes zijn belangrijk voor de haalbaarheid van het plan. Hoe meer belangstellende zich aanmelden, hoe groter de slagingskansen zijn op het vervullen van een belangrijke opschortende voorwaarde (nĂ¡ start verkoop), namelijk dat 70% van de woningen is verkocht.

In Hoolhoes komen in totaal 42 nieuwe koopwoningen, waarvan er 9 patiowoningen zijn en 33 hoek- en rij woningen. Bij de ontwikkeling van Hoolhoes is duurzaamheid heel belangrijk. Dus krijgen de gasloze nul-op-de-meterwoningen een warmtepomp en zonnepanelen. Ook de isolatie is erg goed. Het resultaat: een zuinig huis en een energierekening van (bijna) nul!

Geef uw interesse door aan Damen Makelaardij Maastricht (info@damen-maastricht.nl). Dan ontvangt u een bericht op het moment dat het aanbod online komt te staan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoolhoes Maastricht
Koopwoningen
42
Prijs
€ 275.000,- tot € 400.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maastricht.

Aanmelden