De Groene Loper - Miller - koopappartementen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Maastricht - Maastricht
Actueel aanbod

€ 333.500,- tot € 342.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 86m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Duurzame en energiezuinige appartementen aan de Groene Loper Maastricht

De bouw is gereed! Alle woningen zijn opgeleverd. Nu kopen betekent dus direct kunnen verhuizen!
Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar vanaf €333.500,-

‘De Miller’
In het noordelijk deel van de Groene Loper in Maastricht, in deelplan Laan van Bellevue zijn in het appartementengebouw ‘De Miller’ 38 duurzame appartementen te koop.
De appartementen liggen aan de Kolonel Millerstraat. Binnen een paar minuten fietsen sta je midden in het centrum van Maastricht. Leuke restaurantjes, een supermarkt, drogisterij en meer vind je op loopafstand aan de Groene Loper zelf én aan de zijstraat de Voltastraat.

38 moderne appartementen
Het gebouw aan de Kolonel Millerstraat heeft vier verdiepingen, elke verdieping heeft een unieke kwaliteit, hoge plafonds, extra veel lichtinval, of spectaculaire uitzichten over de Groene Loper.
Met een woonoppervlakte van 60 tot 86 m2 is er voor ieder wat wils. Het grootste gedeelte van de appartementen heeft één slaapkamer, ook zijn er diverse appartementen met twee slaapkamers. De zonnige balkons liggen op de zuid- of westzijde van het gebouw.

De verkoopprijzen zijn vanaf €333.500 v.o.n.

Wees er snel bij want het grootste gedeelte is inmiddels verkocht.
Nu een appartement kopen in dit complex betekent direct kunnen verhuizen!

Verkopende makelaars
De makelaars die aan Wonen aan de Groene Loper verbonden zijn, zijn Boek & Offermans Makelaars uit Maastricht én Tijs & Cyril Makelaardij uit Meerssen. Heb je vragen of wil je een bezichtiging plannen? Maak dan een afspraak, zij staan je graag te woord.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Groene Loper - Miller - koopappartementen
Woningen
8 van 38 beschikbaar
Prijs
€ 333.500,- tot € 342.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maastricht.

Aanmelden