ZouwdalVeste - fase 04

Maastricht
Actueel aanbod

€ 230.000,- tot € 319.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
121 - 143m2
Kaveloppervlak
148 - 251m2
Inhoud
452 - 546m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

ZouwdalVeste, de nieuwbouwwijk van Maastricht. ZouwdalVeste is een charmante wijk in het groen van Maastricht met heel ruime en zeer aantrekkelijk geprijsde nieuwbouw koopwoningen. Waar je ook bent, je hebt altijd contact met de natuur.

De unieke ligging van ZouwdalVeste in Maastricht zorgt elke dag weer voor een uitzicht als een ansichtkaart. Dichter in het Zouwdal kun je niet wonen. Het landschap kent nog vele historische akkers en kenmerkt zich door bosranden die ook rondom de nieuwbouw woningen worden hersteld. Dit zorgt voor een afwisselend glooiend landschap dat een ultiem gevoel van vrijheid geeft. Heerlijk wandelen door de akkers die elk seizoen een andere kleur hebben.

Wil jij wonen in een wijk met een groen karakter, dan is ZouwdalVeste de ideale plek.

Meer informatie

Kenmerken

Project
ZouwdalVeste - fase 04
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
20 (waarvan 12 beschikbaar)
Prijs
€ 230.000,- tot € 319.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maastricht.

Aanmelden