Ambyerveld Maastricht (12 Villa's)

Maastricht - Maastricht
Actueel aanbod

€ 1.000.000,- tot € 1.175.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
254 - 257m2
Kaveloppervlak
910 - 1531m2
Inhoud
128 - 131m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

In voorbereiding
Tijdens de voorbereidingsfase worden het aantal belangstellenden geregistreerd. Het aantal geregistreerde belangstellenden voor deze woningtypes zijn belangrijk voor de haalbaarheid van het plan. Hoe meer belangstellende zich aanmelden, hoe groter de slagingskansen zijn op het vervullen van een belangrijke opschortende voorwaarde (nĂ¡ start verkoop), namelijk dat 70% van de woningen is verkocht.

Wonen in het luxe Ambyerveld
Heerlijk wonen aan de rand van Maastricht in een luxe woonwijk met vrijstaande villa's. Ze zijn van een niveau zoals u deze nog niet bent tegengekomen in de nieuwbouwwijk in Amby. In Amberveld komen namelijk 12 gloednieuwe moderne villa's met een plat dak.

In deze super de luxe nieuwbouwvilla begint uw dag goed. Met de geur van een vers getapte espresso geniet u iedere dag weer van uitzicht over de uitgestrekte groene vlaktes. Verder heeft dit vrijstaande huis alles wat u mag verwachten van een moderne villa.

De begane grond heeft drie verblijfruimtes die u naar eigen wens inricht: een uitgebreide leefkeuken, een ruime zithoek en een kamer waar u bijvoorbeeld de pianovleugel een mooie plek in het zicht geeft. Aan de begane grond grenst een groot terras waar u s' avonds uw vrienden en familie uitnodigt voor een uitgebreid diner. Direct aan het terras ligt de tuin. Deze tuin loopt geleidelijk af en ligt rondom het hele huis. Handig, want dit betekent dat de zon bijna altijd wel ergens de tuin bereikt!

De slaap- en badkamers liggen op de verdieping. Er is op deze verdieping genoeg ruimte voor vier slaapkamers. Maar u kunt er ook voor kiezen om twee slaapkamers samen te voegen tot een (hoofd-)slaapkamer. Liever een studykamer? Dat kan ook! Voor de gasten of de (klein-)kinderen heeft u een extra badkamer. Daarnaast is er de mogelijkheid de woning levensloopbestendig te maken.

De auto's parkeert u eenvoudig en comfortabel onder het huis in de halfverdiepte parkeerkelder. Hier heeft u plek voor twee auto's. Langs de parkeerplaatsen heeft u een berging waar meerdere fietsen en afvalcontainers kwijt kunt.

Geef uw interesse door aan Damen Makelaardij Maastricht. Dan ontvangt u een bericht op het moment dat het aanbod online komt te staan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ambyerveld Maastricht (12 Villa's)
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
12
Prijs
€ 1.000.000,- tot € 1.175.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maastricht.

Aanmelden