Ambyerveld Maastricht (35 bouwkavels)

Maastricht - Maastricht
Actueel aanbod

Kenmerken

Kaveloppervlak
755 - 976m2

Over dit project

Voor wie Maastricht nog niet zo goed kent: de wijk Amby bevindt zich in het noordoosten van de stad. Het plangebied Ambyerveld ligt in het noorden van de wijk. De gemeente Maastricht ontwikkelt Ambyerveld samen met BPD Ontwikkeling. De gemeente geeft 35 bouwkavels gefaseerd uit. Kom snel langs want op dit moment zijn er nog 6 bouwkavels beschikbaar.

Beeldkwaliteitplan
Het beeldkwaliteitplan geeft een suggestief en inspirerend beeld van de ruimtelijke en architectonische ambities van de gemeente Maastricht voor Ambyerveld. Het biedt een uitdagend raamwerk voor u, om samen met uw ontwerper, in dialoog met de supervisor van de welstandscommissie en in goede samenspraak en samenhang met elkaar, een prachtige plaats om te wonen te ontwikkelen.

Geef uw interesse door aan Damen Makelaardij Maastricht (info@damen-maastricht.nl).

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ambyerveld Maastricht (35 bouwkavels)
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maastricht.

Aanmelden