Ambyerveld (26 + 9 nieuwe bouwkavels)

Maastricht - Maastricht
Actueel aanbod

Kenmerken

Kaveloppervlak
755 - 976m2

Over dit project

De gemeente Maastricht ontwikkelt Ambyerveld samen met BPD. De gemeente verkoopt 26 + 9 nieuwe bouwkavels. Van fase 1 zijn er nog een aantal over.

Overzicht kavelprijzen
Voor alle bouwkavels die door de gemeente Maastricht in de eerste fase worden uitgegeven is een overzicht van de kavelafmeting en prijzen beschikbaar.

Beeldkwaliteitplan
Het beeldkwaliteitplan geeft een suggestief en inspirerend beeld van de ruimtelijke en architectonische ambities van de gemeente Maastricht voor Ambyerveld. Het biedt een uitdagend raamwerk voor u, om samen met uw ontwerper, in dialoog met de supervisor van de welstandscommissie en in goede samenspraak en samenhang met elkaar, een prachtige plaats om te wonen te ontwikkelen.

Inspiratieboek
Om potentiële kopers te laten zien wat er mogelijk is, heeft de gemeente Maastricht samen met Maastricht-LAB een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. 38 architecten hebben meegedaan en vernieuwende ontwerpen ingediend passend binnen het beeldkwaliteitsplan. De woonideeën zijn gebundeld in een boek bedoeld als inspiratie voor potentiële kopers

Voor vragen en nadere informatie over de bouwkavels kunt u contact opnemen met:
Damen Makelaardij
Ambyerstraat Noord 72
6225 EG Maastricht
043-3479090
info@damen-og.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ambyerveld (26 + 9 nieuwe bouwkavels)
Type woningen
Vrije kavel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maastricht.

Aanmelden