Parkwoningen Sphinxtuin

Maastricht - Maastricht
Actueel aanbod

vanaf € 475.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
150 - 170m2

Over dit project

Laatste woning beschikbaar!
De bouw start in juni 2019.

Parkwoningen Sphinxtuin in Maastricht biedt de mogelijkheid om uw eigen woning te ontwerpen. Aan een grote binnentuin met een parkachtige setting worden vijf stadswoningen van ca. 150 m² woonoppervlak via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ontwikkeld. CPO betekent dat u samen met uw toekomstige buren zelf opdrachtgever bent voor het laten ontwerpen en bouwen van de woningen.

Momenteel is nog 1 tussenwoning beschikbaar!

Grenzend aan de grote collectieve binnentuin worden eveneens via CPO twee appartementengebouwen ontwikkeld. Met deze buren deelt u de binnentuin en in de parkeergarage van Sphinxtuin heeft u een eigen parkeerplaats.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parkwoningen Sphinxtuin
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
5
Prijs vanaf
€ 475.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats
Tuin
Tuin, Tuin op het Zuiden
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Groene Energie, Vloerverwarming, Warmtenet
Balkon
10 tot 15 m2, groter dan 15 m2
Overige
Terras
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Bioscoop/theater, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maastricht.

Aanmelden