Lokaal nieuws vrijdag 05 april 2019

Er is niets zo spannend als het kopen van een nieuwbouwwoning.

Hoeveel kan ik lenen? Welk bod kan ik doen? Belangrijke zaken om vooraf te weten bij het doen van een grote investering.

Voor een financiële check vooraf ben je bij ons op het juiste adres.

Goede financiële voorbereiding vooraf geeft zekerheid aan verkopers en aan de verkopende makelaar. Vooraf weet je ook op welke maandlasten je kunt rekenen inclusief het afdekken van risico’s zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

Wij hebben de mogelijkheid om te selecteren uit het aanbod van nagenoeg alle geldverstrekkers.

Hierdoor kan echt onafhankelijk advies worden aangeboden. Dat betekent doorgaans het voordeel van een lage rente en betere voorwaarden.

Wij geven je een hypotheekadvies op maat waarbij het 1e gesprek kosteloos is. Een afspraak kan worden gemaakt bij ons op kantoor aan de Bergerstraat 2 (Withuishof) te Maastricht of bij jou thuis.

Klik hier, stuur je gegevens op en wij bellen je binnen 24 uur terug.

Van Bruggen Adviesgroep Maastricht
Bergerstraat 2, 6226 NA Maastricht
https://www.vanbruggen.nl/maastricht

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maastricht.

Aanmelden